Vikbara Shoppingkassar som får plats i Fickan

Genom att ta med egna kassar till affären kan man normalt spara en hel del pengar eftersom både papperskassar och plastkassar kostar en del. Vad som dock brukar känneteckna flergångskassar/shoppingkassar är att de tar ganska stor plats när man bär dem med sig. Något som man ogärna bär med sig mellan ärendena. Lösningen på detta problem är vikbara shoppingkassar som får plats i fickan. Då har du alltid en shoppingkasse nära tillhands, som du alltid kan bära med dig fullt redo för shopping när som helst. Läs vidare för att ta del av våra tips på bra produkter inom vikbara shoppingkassar.

Ymwave Vikbara Shoppingkassar

Ymwaves vikbara shoppingkassar är en shoppingkasse som går att vika ihop till ett minimalt format när den inte används. Hopvikt läggs shoppingkassen in i en ficka med måtten 9×7 cm vilket alltså gott och väl får plats i en vanlig ficka. Vidare har fickan ett spänne ovantill som gör att den går att hänga fast i ryggsäcken, handväskan eller i byxan. I utvikt format har shoppingkassarna storleken 55×42 cm och enligt tillverkaren klarar dem att bära upp till 8 kg.

Shoppingkassarna är tillverkade i polyester med olika färger och mönster, bland annat leopard, stjärnor, hjärtan och prickar. Shoppingkassarna går att köpa i paket om tre eller sex stycken, där färger/mönster slumpas vid varje köp. Vad som ytterligare talar för just Ymwaves vikbara shoppingkassar är ett relativt bra pris tillsammans med höga kundbetyg. I skrivande stund har deras shoppingkassar fått ett samlat kundbetyg på 4,3 av 5 baserat på 185 betyg.

Reisenthel Shoppingväska

Reisenthels shoppingväska har ett kvalitativt material med rejäla handtag. I hopvikt format bildar den ett format som påminner lite om en mobiltelefon, med måtten 12×6 cm. Den kan alltså ganska lätt förvaras i en vanlig ficka. Uppvikt har Reisenthels Shoppingväska måtten 43,5×63 cm den rymmer 15 liter.

Reisenthels Vikbara Shoppingväska går att tvätta i 30 grader och finns att välja i flera färder och mönster, bland annat i svart, blå, röd och paisley-mönstrad. Kunderna verkar vara mycket nöjda med Reisenthels Shoppingväska, i skrivande stund har den fått betyget 4,5 av 5 baserat på 355 betyg.

Balic Vikbar Shoppingväska

Den här vikbara shoppingväskan från Balic kan vikas ihop till ett format om 10×7 cm. I hopvikt läge stängs den med en knapp vilken gör att vikningen håller sig på plats. I uppvikt läge så har Balics shoppingkasse måtten 63,5×46 cm. Shoppingkassen är tillverkad i polyester och finns i flera färger. Prismässigt är den lite dyrare än de andra alternativen i listan eftersom man bara får en shoppingkasse med i paketet.

Många shoppingkassar är vikbara men långt ifrån alla har ett praktiskt format anpassat för fickan

När vi letat efter vikbara shoppingväskor anpassade för att ha i fickan har vi noterat att många av alternativen har en kvadratisk form, till exempel 12×12 cm som inte alls passar så bra för att ha i fickan. De alternativ som vi listat på den här sidan är istället de vikbara shoppingkassarna med långsmala fickor.