Bord till Baksätet i Bilen

Med ett bord i baksätet går det utan problem att både jobba, rita eller leka. Det är även ett utmärkt hjälpmedel för den som vill ställa upp en dator eller surfplatta för att kunna luta sig tillbaka och se på en film. Vissa bilar har inbyggda fällbara bord i baksätet. Men i den här guiden kommer vi lyfta fram olika smidiga lösningar och bord som man kan köpa till de bilar som inte har det. Läs vidare för att ta reda på vilka bord till baksätet i bilen som finns ute på marknaden.

 FireAngels Arbetsbord och Organisatör

Med hjälp av Fireangels arbetsbord och organisatör är det möjligt att på ett bekvämare sätt sitta och jobba i bilens baksäte. Arbetsbordet är cirka 30 cm brett vilket gör att du får plats med allt ifrån papper, pennor och de flesta laptops. Det finns även flera praktiska små fack där det går att organisera in diverse småprylar.

I hopfällt läge tar detta arbetsbord minimalt med plats och går att likna vid en smalare datorväska. I utfällt läge ger den ett relativt rymligt arbetsbord. Arbetsbordet monteras i bilen genom att det hängs upp över sätets nackstöd.

Lusso Gear Bilbord för barn

Det här är en enkel produkt som kan göra bilresan långt mycket mer behaglig både för föräldrar och barn. Det består av ett litet bord som man lägger ovanpå bilbarnstolen vilket ger gott om utrymme för att rita, organisera saker, se på film med mera. Det finns gott om små fickor där man kan organisera in ett stort antal lösa saker.

Lusso Gears bilbord är tillverkat för att inte välta ut eller fara omkring i baksätet. Man fäster bilbordet med hjälp av en rem runt bilbarnstolen, vilket håller bilbordet i ett fast och säkert läge. Bilbordet är även utrustat med en glatt skrivfilmsyta som gör att man kan rita direkt på det med whiteboardpennor. Det här är en produkt som ett stort antal kunder köpt och testat. I skrivande stund har den fått betyget 4 av 5 baserat på 62 kundbetyg, alltså ganska hög kundnöjdhet.

Taekooki Bilbord

Taekookis Bilbord är ett lite mer rejält bilbord i hårdplast, i ett lite mindre och smidigare format. Det här bordet passar väldigt bra för dig som avser att använda bordet för att ställa upp mat eller snacks, tack vare materialet är det lätt att torka av, samtidigt som det kan ta lite mer vikt. Det finns även förvaring för att ställa upp en mobil eller mindre surfplattor.

Gooli Bilbricka för Ratt och Nackstöd

Här är ett lite mer flexibelt bord till bilen som både går att hänga upp i ratten och i bilens nackstöd. Därför kan det lätt användas av både förare och passagerare såväl i baksätet som i framsätet. Dess hårda yta som är lätt att torka av, tillsammans med hållare för muggar gör att det här bilbordet passar extra bra för att äta mat på.