Bästa Resesteamers

Att använda en steamer för att stryka sina kläder är både praktiskt och snabbt gjort. Ytterligare en stor fördel med steamers är att man inte behöver ett strykjärn, de passar därför extra bra att ha med sig på resan. På den här sidan guidar vi dig till resesteamers generellt, kan även ta del av våra egna favoriter och kundernas toppval bland marknadens resesteamers. Läs vidare för att ta reda på vilken resesteamer som är bäst!

Philips 3000 Series Handhållen Steamer – Vår favorit!

Den här steamern från Philips har ett mycket praktiskt format som närmast går att likna vid en hopfällbar hårtork. I och med att den är hopfällbar går den lätt att packa ner i en resväska, dessutom är den lätt att stuva undan när den inte används. Att den är kompakt och portabel innebär dock inte att den på något sätt presterar sämre. Denna steamer har en effekt på 1000 W med en genomströmning av 20 gram ånga per minut.

Från det att du stoppat i kontakten är den klar att använda på så lite som 30 sekunder. Att plocka fram den är alltså inget projekt att tala om. Sladdlängden är 2 meter och vattentanken har en kapacitet på 100 ml. Det här är vår egen favorit bland marknadens resesteamers, men värt att nämna är också att den fått höga kundbetyg hos ett antal webbshoppar:

Mediamarkt 4,4 av 5, Elgiganten 4,2 av 5 och hos Prisjakt 4,3 av 5.

EFFEKTIV Resesteamer

Denna resesteamer, som just går under varumärkesnamnet effektiv är en smidig steamer i ett kompakt format. Steamern har inget skaft vilket skulle kunna vara en nackdel jämfört med steamers som man ska ha hemma. För den som är på jakt efter en resesteamer är denna egenskap dock helt perfekt. Du får en liten och kompakt steamer som går att stuva praktiskt i vilken resväska som helst.

Det här är dessutom en relativt kraftfull steamer. Med en effekt på 1600 W kan den ge ånga med temperaturer på upp till 190 grader. Vattentanken rymmer 120 milliliter. Sladdens längd är även här 2 meter vilket bör räcka för de flesta behov. Vad vi särskilt vill lyfta fram kring denna steamer är att den har en keramisk ångplatta, alltså ingen plastbaserad non stick på värmeplattan.

Kolohoso Steamer

Kolhosos Steamer är ytterligare en hopfällbar steamer perfekt anpassad för att resa med. Du fäller enkelt in handtaget vilket gör den både lätt att stuva in i resväskan och lätt att förvara hemma. Kolhosos Steamer är kraftfull med en effekt på 1500 W, på endast 20 sekunder värmer den upp sig och är redo att användas.

Vattentanken rymmer 140 ml vilket räcker till att spruta ut ånga i 10 minuter. Steamern har en kapacitet att skicka ut cirka 25 gram ånga per minut. Tillsammans med Kolhoso Steamer medföljer det även en måttkopp som gör det lättare att måtta upp korrekt mängd vatten. Men också en värmetålig handske som underlättar ångningen, den gör att du helt enkelt slipper bränna fingrarna, något som är ganska vanligt. Kolhoso Steamer har en hög kundnöjdhet, i skrivande stund har 46 kunder gett den betyget 4,5 av 5.