Post It-Lappar utan Klister

-Här hittar du produkterna!

Post It-lappar, som ofta också kallas för anteckningslappar är praktiska och har många användningsområden. I de flesta fall har post it-lappar klister längs lapparnas egna kant.Vi upptäckte att det till och med är ganska svårt att hitta post it-lappar utan klister. Därför sammanställde vi denna guide, för att du som läser lättare ska kunna hitta de post it-lappar utan klister som du söker.

Herlitz Anteckningslappar 1604008 – Färgade Anteckningslappar utan Klister!

Med Herlitz färgade anteckningslappar utan klister får man ett paket med 550 anteckningslappar i färgerna rosa, orange, gul och turkos. Anteckningslapparna är givetvis tillverkade i papper och de ligger sorterade efter färg i olika skikt. Storleken på dessa anteckningslappar är 9×9 cm.

Idena Anteckningslappar 10442 – Vita anteckningslappar utan klister

Idenas Anteckningslappar 10442 är helt vita och säljs i paket om 800 lappar i varje. Måtten är 9×9 centimeter och de kan staplas på varandra som de är eller i en förvaringsbox.

Hur vet vi att dessa post it-lappar verkligen är tillverkade utan klister?

För Herlitz anteckningslappar har vi dubbelkollat saken genom mailkontakt med tillverkaren, där vi fick som svar att de är ”non sticky”. Dessutom har vi gått igenom flera kundomdömen för båda produkterna, där kunderna skriver i sin kommentar att de är fria från klister.

Bra tillbehör till post it-lappar utan klister

Eftersom post it-lappar utan klister inte har något som sammanfogar dem i varandra och på detta sätt håller dem fast i ett tort så kan det underlätta mycket om man köper till en förvaringsbox till lapparna. Med en förvaringsbox för anteckningslappar så kan man stapla dem på varandra, samtidigt som man kan försäkra sig om att de inte välter ut i en hög på bordet. De flesta förvaringsboxar för anteckningslappar rymmer lappar med måtten 9×9 cm. Nedan hittar du en förvaringsbox med klisterfria anteckningslappar.

Förvaringsbox för Post it-lappar utan klister

Användningsområden för post it-lappar utan klister

Post it-lappar med klister är ofta väldigt användningsbara men det finns tillfällen då post it-lappar utan klister är att föredra.

Origami

Ägnar man sig åt origami kan man behöva många olika papper i olika storlekar, där särskilt de små anteckningslapparna i olika färger kan vara bra att jobba med. Vid origami brukar klister på post it-lappar vara i vägen och post it-lappar utan klister är därför det givna valet.

Anteckningslappar som ska läggas i högar

Skapar man anteckningslappar som man sedan ska organisera in i högar är post it-lappar utan klister det givna valet.

Anteckningslappar som ska fästas/flyttas runt med magnet

Anteckningslappar som ska fästas på whiteboardtavlor eller kylskåpet med hjälp av magnet brukar fungera bäst om de inte innehåller klister. De kan då flyttas runt lätt och hålls hårt på plats av magneten.

Listor/anteckningslappar som ska vikas ihop

Kanske har du någon gång testat att skriva en inköpslista på en klistrig post it-lapp som du sedan vikt ihop och lagt i fickan? Antingen så klistras lappen ihop eller så klistras den fast i din innerficka. Även här är post it-lappar utan klister det givna valet.