Uppblåsbara Galgar

-Tips på smarta uppblåsbara galgar!

Uppblåsbara galgar är den smarta produkten som gör din galge vikbar, skrammelfri och oerhört platsbesparande. Ett perfekt val för såväl resan som små hem. Vi har gjort en noggrann research kring de uppblåsbara galgarna som finns på marknaden. Genom analys av produkternas egenskaper, vad kunderna skrivit i sina kundomdömen och våra egna erfarenheter på området så har vi kunnat sammanställa denna topplista över de bästa uppblåsbara galgarna. Läs vidare för att ta reda på vilka uppblåsbara galgar som är bäst.

KliSa Uppblåsbara Galgar

KliSas uppblåsbara galgar säljs i ett paket om 7 stycken. De är väldigt lätta till vikten, de väger endast 33 gram per galge. Galgarna är vita, uppblåsbara och är utrustade med rejäla men samtidigt platsbesparande krokar.

Cao Camping Uppblåsbara Galgar

Cao Camping säljer sina uppblåsbara galgar i paket om 2 stycken. De är tillverkade i vit plast och väger endast 33 gram per galge. Dessa uppblåsbara galgar är anpassade för camping men de går även utmärkt att använda hemma.

Guide till att köpa uppblåsbara galgar

Uppblåsbara galgar finns i olika material och design. Här går vi igenom några saker som kan vara bra att tänka på inför köpet.

Material

Själva hängytan på de uppblåsbara galgarna är i de flesta fall tillverkad i plast. Det gör galgen mjuk, lätt att fylla med luft och att vika ihop. Vilket material som finns i kroken skiljer sig dock mellan olika modeller och märken. De flesta krokarna är tillverkade i plast, i vissa fall även mjukplast som kan knäppas över hängaren, medan andra är tillverkade i metall. Metall är lite mer gediget och tål mer tyngd. Samtidigt är plastkrokarna praktiska på så vis att de väger lite och går att vika in (om mjukplast).

Glatt eller halkfri beroende av vad som ska hängas

Vissa av de uppblåsbara galgarna är halkfria, andra har en glatt yta. Ska du hänga något på galgen som lätt glider av, exempelvis en morgonrock utan knäppning är en halkfri uppblåsbar galge att föredra.

Uppblåsbara galgar anpassade för specifika plagg

De flesta uppblåsbara galgar är lite tjockare än vanliga galgar, i övrigt så har de dock samma form. Det finns dock uppblåsbara galgar som är anpassade för specifika klädesplagg, till exempel säljer och marknadsför märket Dr. Winkler en uppblåsbar galge för tröjor, skjortor, jackor eller andra plagg med ärmar. Det är alltså en uppblåsbar galge som har uppblåsbara armar, som går in i och fyller ut klädesplaggets ärmar. Läs vidare om denna uppblåsbara tröj- och skjortgalge här.

Användningsområden för uppblåsbara galgar

Här beskriver vi några smarta användningsområden för uppblåsbara galgar.

Camping och vandring: Uppblåsbara galgar passar väldigt bra för camping, vandring och andra friluftsaktiviteter där man har ett begränsat packutrymme samtidigt som man behöver en galge som tål tuffare väder.

Smart förvaring i små hem: I mindre hem där det inte finns mycket plats för förvaring är uppblåsbara galgar mycket praktiska. Utan luft tar de uppblåsbara galgarna minimalt med plats, de kan exempelvis vikas ihop och förvaras ovanpå varandra i en låda. Till skillnad från vanliga galgar som när de inte används behöver hänga någonstans, eller skramla runt huller om buller i en kasse.

För resor: Vanliga galgar är inte praktiska att resa med. De tar mycket plats i resväskan, de är långa och otympliga. Men på resan har man ofta ett ganska stort behov av galgar. Kanske behöver man hänga upp några blöta plagg efter stranden, kanske behöver man hänga upp sin nödtvättade tröja med kaffefläckar. Några extra uppblåsbara galgar komma väl till användning under de flesta resorna.

Torka ullkläder: Bland kundomdömen för uppblåsbara galgar har vi noterat att många använder det för att torka ullplagg. De menar att de uppblåsbara galgarna behåller en bättre passform i ullplaggen än vad vanliga galgar gör.